Document Actions
logo museo napolibeniculturali

Informacion mbi muzeun

Informacion rreth orareve të hapjes,çmimit dhe kontaktit të muzeut

Muzeu:  Muzeu Kombëtar  i Artit Mesjetar, Korçë

Adresa: Rr." Sotir Peci " No.2

Orari

Cdo ditë :           8.30 – 14.30   &    17.00 – 19.30

Shtunë e Dielë:  9.00 – 12.00    &    17.00 – 19.00


Cmimi i Biletës:
200 lek

Shërbime : Guidë ; Programe edukimi për studentë dhe nxënës
Kontakti

Tel :          +355 82 24 30 22

Fax :         +355 82 24 72 42

Drejtor :   Lorenc Glozheni

Email :      muzeumesjetar@hotmail.com
« Shkurt 2018 »
Di Mo Ma En Fr Sh
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 

Comunità Europea Interreg Italia-Albania Regione Puglia Ministria e turizmit, kultures, rinise dhe sporteve Direzione Regionale per i Beni Culturali e Paesaggistici della Puglia Tecnopolis Novus Ortus

This site conforms to the following standards:

Section 508 WCAG
Valid XHTML Valid CSS
E përdorshme në çfarë browseri