Document Actions
logo museo napolibeniculturali
Document Actions

Ekspozita e Selanikut

by ebajrami Për herë të fundit modifikuar 2008-11-02 19:05

Ekspozitë e zhvilluar në Selanik të Greqisë

What
When 2006-03-14 12:30 to
2006-03-21 12:30
Where Selanik, Greqi
Attendees Restauratorë Shqiptar dhe grek
Add event to calendar vCal
iCal

Si epilog i tij, u çel me Dt.14.03.2006 nje ekspozitë me 72 ikona nga 88 ikonat e restauruara nga restauratoret grekë e shqiptarë në Muzeun e Kulturës Bizantine në Selanik, Ky bashkëpunim është  ngjarje e rëndësishme në përpjekjet integruese të vlerave materiale e shpirtërore në një hapësirë  globale diverse, multietnike e multikulturore europiane dhe kontribuoi në shkëmbimin dhe përfitimin e eksperiencave reciproke  menaxhuese, studimore e administrative, në   përmirësimin i standarteve teknologjike të restaurimit, çeljen e ekspozitës, botimin e katalogëve dhe forcimin e lidhjeve të qëndrueshme kooperuese për të ardhmen.

« Janar 2018 »
Di Mo Ma En Fr Sh
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 

Comunità Europea Interreg Italia-Albania Regione Puglia Ministria e turizmit, kultures, rinise dhe sporteve Direzione Regionale per i Beni Culturali e Paesaggistici della Puglia Tecnopolis Novus Ortus

This site conforms to the following standards:

Section 508 WCAG
Valid XHTML Valid CSS
E përdorshme në çfarë browseri