Document Actions
logo museo napolibeniculturali
Document Actions

Ikona të Shqipërisë

by ebajrami Për herë të fundit modifikuar 2008-11-03 08:14

Ancona, Mole Vantitellano 19 Prill - 16 Qershor 2002, Arti i Shenjte i shekullit XIV-XIX

Ikona të Shqipërisë
Click to view full-size image…
Size: 96.3 kB
« Gusht 2017 »
Di Mo Ma En Fr Sh
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 

Comunità Europea Interreg Italia-Albania Regione Puglia Ministria e turizmit, kultures, rinise dhe sporteve Direzione Regionale per i Beni Culturali e Paesaggistici della Puglia Tecnopolis Novus Ortus

This site conforms to the following standards:

Section 508 WCAG
Valid XHTML Valid CSS
E përdorshme në çfarë browseri