Document Actions
logo museo napolibeniculturali
Document Actions

Manual i Restaurimit të Ikonave

by ebajrami Për herë të fundit modifikuar 2008-11-03 09:08

Thessaloniki - Greqi 2008. Program i restaurimit dhe ekspozimit të ikonave të Muzeut Kombëtar të Artit Mesjetar Korcë në Muzeun e Kulturës Bizantine Selanik.

Manual i Restaurimit të Ikonave
Click to view full-size image…
Size: 72.7 kB
« Gusht 2017 »
Di Mo Ma En Fr Sh
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 

Comunità Europea Interreg Italia-Albania Regione Puglia Ministria e turizmit, kultures, rinise dhe sporteve Direzione Regionale per i Beni Culturali e Paesaggistici della Puglia Tecnopolis Novus Ortus

This site conforms to the following standards:

Section 508 WCAG
Valid XHTML Valid CSS
E përdorshme në çfarë browseri