Document Actions
logo museo napolibeniculturali
Document Actions

Thesaret e Artit të Shqipërisë

by ebajrami Për herë të fundit modifikuar 2008-11-03 10:12

Muzeu Kombëtar l Mesazhit Biblik Marc Chagall, Nicë - Francë 3 Korrik - 7 Tetor 1993, Ikona Bizantine dhe Pasbizantine nga shek. XII deri në XIX

Thesaret e Artit të Shqipërisë
Click to view full-size image…
Size: 80.7 kB
« Janar 2018 »
Di Mo Ma En Fr Sh
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 

Comunità Europea Interreg Italia-Albania Regione Puglia Ministria e turizmit, kultures, rinise dhe sporteve Direzione Regionale per i Beni Culturali e Paesaggistici della Puglia Tecnopolis Novus Ortus

This site conforms to the following standards:

Section 508 WCAG
Valid XHTML Valid CSS
E përdorshme në çfarë browseri