Document Actions
logo museo napolibeniculturali

Fondi i Muzeut


dhoma_fondi1


Salla e fondit është e ndare në disa dhoma në të cilat vendosen objektet e restauruara dhe të dezinfektuara për të mos qenë në kontakt me objekte të tjera të patrajtuara. Krahas ikonave në fondet janë  të vendosura edhe objekte të tjera që ka muzeu.

dhoma_fondi2


Këto objekte mund të jenë: artistike, arkeologjike..etj. Ndarja është topografike (sipas rrethit).Objekte artistike si ikonat janë të varura në rrjeta teli si në foton e treguar.

« Gusht 2017 »
Di Mo Ma En Fr Sh
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 

Comunità Europea Interreg Italia-Albania Regione Puglia Ministria e turizmit, kultures, rinise dhe sporteve Direzione Regionale per i Beni Culturali e Paesaggistici della Puglia Tecnopolis Novus Ortus

This site conforms to the following standards:

Section 508 WCAG
Valid XHTML Valid CSS
E përdorshme në çfarë browseri