Document Actions
logo museo napolibeniculturali
preview
Shek. XIII-XV

Ikonat e Shek. XIII-XV që karakterizohen nga tipare bizantine

Shfaq

preview
Shek. XVI

Ikonat e Shek. XVI perfaqesohen nga autori me i shquar i kesaj periudhe, Onufri.

Shfaq

preview
Shek. XVII-XVIII

Ikonat e Shek. XVII-XVIII paraqiten me teknike me te perparuar me motive floreale,

Shfaq

preview
Shek XIX

Ikonat e Shek XIX, perfaqesohen nga Joan Cetiri Grabovari pasues i vellezerve Zografi.

Shfaq

« Mars 2018 »
Di Mo Ma En Fr Sh
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 

Comunità Europea Interreg Italia-Albania Regione Puglia Ministria e turizmit, kultures, rinise dhe sporteve Direzione Regionale per i Beni Culturali e Paesaggistici della Puglia Tecnopolis Novus Ortus

This site conforms to the following standards:

Section 508 WCAG
Valid XHTML Valid CSS
E përdorshme në çfarë browseri